Ons bedrijf

Bij Aero Motoren hebben wij een moderne werkplaats met monteurs die beschikken over veel kennis en ervaring. Bij ons is iedereen welkom voor onderhoud en reparatie, of je nou een racer of een toermotor hebt. Wij vinden het belangrijk dat jij veilig de weg op kan. Onze uitgangspunten met Aero Motoren zijn service, kwaliteit, eerlijkheid en verbondenheid. Onze visie is om dé motorzaak te zijn waar jij als klant op vertrouwt voor al het onderhoud en reparaties aan jouw motor of bromfiets.

Openingstijden

Check onze openingtijden om erachter te komen wanneer een bezoek of telefoontje mogelijk is!

Team

Maak kennis met team Aero Motoren! We vertellen graag wat over onszelf.

Ryan

Ik ben vanaf jongs af aan altijd al bezig geweest met voertuigen en het onderhouden hiervan. Vroeger als hobby maar inmiddels professioneel. Met Aero Motoren wil ik bijdragen aan het tekort aan goed onderhoud en service in de Bollenstreek.

Tot snel bij Aero Motoren!

Dennis

Ik heb altijd al een enorme passie gehad voor motoren. Ryan en ik hebben elkaar leren kennen door het motorrijden. Een gedeelde passie voor motoren en techniek is uitgegroeid tot een hechte vriendschap en uiteindelijk in Aero Motoren.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Aero Motoren!

Openingstijden

​Maandag:     08:30 – 19:00 
Dinsdag:     08:30 – 19:00
Woensdag: 08:30 – 19:00
Donderdag: 08:30 – 21:00
Vrijdag:       08:30 – 19:00
Zaterdag:     08:30-17:30
Zondag:        Gesloten

Op de dagen dat wij op afspraak geopend zijn kunt u na telefonisch contact in veel gevallen dezelfde dag nog langskomen.

Voor de zondagen is het mogelijk een afspraak te maken voor de aankoop van een van onze motoren. Neem hiervoor contact met ons op.